A 2022/2023-as tanév étkezés megrendeléshez nyomtatványok

A 2022/2023-as tanév étkezés megrendeléshez nyomtatványok

 

Az oktatásban résztvevő tanulók által igénybe vehető intézményi gyermekétkeztetéshez a 2022/2023-as tanévben IGÉNYLŐLAP kitöltése szükséges, mely

- letölthető az MKMK honlapján https://mkmkozpont.hu/igenyles-2022-2023-tanev-letoltheto-dokumentumok

- személyesen átvehető az MKMK portáján (Városház tér 13.)

- azon tanulók számára, akiknek nincs étkezési térítési díj tartozásuk személyesen átvehető (és leadható) a Herman Ottó Általános Iskola gazdasági irodájában (hétfő-csütörtök 7.30-15.00 óra és pénteken 7.30-12.00 óra között)

Igénylőlapok, kedvezményre jogosító dokumentumok

LEADÁSI HATÁRIDEJE: 2022. június 30.                      Pót határidő: 2022. augusztus 8.

  • A határidő után leadott igénylőlapok esetén nem tudjuk biztosítani az első tanítási napon az étkezést! (Tehát Pl.: a 2022. szeptember 1-én érkező igénylőlapon szereplő tanuló leghamarabb szeptember 6-án, kedden tud előszőr étkezni.) 
  • Felhívjuk figyelmét, hogy az aláírt Igénylőlap leadása megrendelésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár! Tehát, ha a nyár folyamán változás történik és a gyermeke mégsem kíván étkezni, vagy másik iskolát választ a megrendelt étkezést írásban a https://mimenza.hu/ online felületen, le kell mondani! Ha a szülő/gondviselő a változást (iskolaváltást, lemondás, étkezési típus változást) nem jelenti be legkésőbb augusztus 30-ig, akkor szeptemberre az eredetileg leadott megrendelése lesz érvényes!

                                             A megrendelés egész tanévre szól!

Felhívjuk a Tisztelt Szülők figyelmét, hogy a rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre való jogosultság meghosszabbítása/megigénylése a nyár folyamán történjen meg és az érvényes új határozatok fénymásolatát az iskolában leadni szíveskedjenek.

Comments powered by CComment