TÁJÉKOZTATÁS A DIGITÁLIS MUNKARENDRŐL

Tisztelt Szülők!

A koronavírus terjedése miatt kialakult helyzetre való tekintettel szeretnék mindenkit tájékoztatni a következőkről:

Miniszterelnök Úr péntek esti bejelentésének megfelelően 2020. március 16-tól iskolánkban is új oktatási munkarend lép érvénybe: Tantermen kívüli digitális oktatás. Ami azt jelenti, hogy a tanulóknak tilos a köznevelési intézmények oktatási célú látogatása.

A tananyag kijelölése, a tanulási folyamat ellenőrzése és a támogatása a pedagógusok és a tanulók között online vagy egyéb, személyes találkozást nem igénylő formában történik.

Kérem a tanulók legyenek felelősséggel saját maguk és környezetük egészségére is! A nyilvános helyeket kerüljék, hogy meg lehessen akadályozni a vírus terjedését. Természetesen egy kis mozgás, séta hasznos, a zöldség és gyümölcs, valamint C vitamin fogyasztása ajánlott! Továbbra is fontos a gyakori kézmosás!

Kedves Diákok!

Kérem saját érdeketekben is legyetek figyelemmel fentiekre. A Ti érdeketek is az, hogy megőrizzétek az egészségeteket, és mellette a tananyaggal is haladjatok. A tanárok online módon juttatják majd el a tananyagokat hozzátok. Figyelje mindenki iskolánk honlapját, facebook oldalát, valamint a KRÉTA napló felületeit! Meg fogjuk találni a módot arra, hogy a tudást, a tanagyagot átadjuk Nektek, de ehhez a Ti hozzáállásotok is szükséges!

A további információkat folyamatosan közöljük.

Minden pedagógus kollégám nevében a megértést, a türelmet és a támogatást köszönöm.

 

Balogné Pálfi Gabriella

intézményvezető

 

Comments powered by CComment