TÁJÉKOZTATÓ a 2022/2023-as tanév étkezés megrendeléséhez

TÁJÉKOZTATÓ

a 2022/2023-as tanév étkezés megrendeléséhez

 

  • Az oktatásban résztvevő tanulók által igénybe vehető intézményi gyermekétkeztetéshez a 2022/2023-as tanévben IGÉNYLŐLAP kitöltése szükséges, mely Intézményünk honlapján az https://mkmkozpont.hu/ , az Étkeztetés menüpont alatt május 1. nap után elérhető, vagy személyesen papír alapon is átvehető az MKMK portáján (Városház tér 13 sz.).

 

·         Igénylőlapok, kedvezményre jogosító dokumentumok

LEADÁSI HATÁRIDEJE: 2022. június 30.                       Pót határidő: 2022. augusztus 8.

  • A határidő után leadott igénylőlapok esetén nem tudjuk biztosítani az első tanítási napon az étkezést! (Tehát Pl.: a 2022. szeptember 1-én érkező igénylőlapon szereplő tanuló leghamarabb szeptember 6-án, kedden tud előszőr étkezni.) Ügyintézőink minden esetben visszaigazolják a megrendelést.

 

  • Felhívjuk figyelmét, hogy az aláírt Igénylőlap leadása megrendelésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár! Tehát, ha a nyár folyamán változás történik és a gyermeke mégsem kíván étkezni, vagy másik iskolát választ a megrendelt étkezést írásban a https://mimenza.hu/ online felületen, le kell mondani! Ha a szülő/gondviselő a változást (iskolaváltást, lemondás, étkezési típus változást) nem jelenti be legkésőbb augusztus 30-ig, akkor szeptemberre az eredetileg leadott megrendelése lesz érvényes!

 

·         A megrendelés egész tanévre szól!

 

AZ ÉTKEZÉSHEZ KAPCSOLÓDÓ ÜGYINTÉZÉSRE KÉT LEHETŐSÉGET BIZTOSÍTUNK

(Figyelem! Az igénylőlapot ennek megfelelően kell kiválasztani a honlapunkon.)

1.       MKMK általi ügyintézés

Ebben az esetben Intézményünk ügyintézője feldolgozza az Igénylőlap adatait, érvényesítjük a kedvezményeket, megrendeljük egész tanévre gyermekének/gyermekeinek az étkezést. A Szülő/Gondviselő felelősége az étkezés lemondása és visszarendelése. Az étkezéssel kapcsolatos változtatásokat, étkezés lemondást és rendelést, illetve reklamációt, számlaegyeztetést csak a MIMENZA felületen, https://mimenza.hu/ keresztül fogadunk és érvényesítünk.

vagy

2.       EGYÉNI ügyintézés

Első alkalommal a leadott Igénylőlap alapján intézményünk berögzíti a tanuló adatait, érvényesíti a kedvezményeket, megrendeljük a szeptemberi étkezést.

A későbbiekben a lemondás, a megrendelés a szülő feladata. Amit, nagyon egyszerűen egy QB-Suli internetes felületen, online módon, gyorsan és kényelmesen, iskolai és MKMK ügyintézők bevonása nélkül, saját maga rendelheti meg és mondhatja le gyermekének/gyermekeinek étkeztetését.

A fizetendő étkezési díjakról kiállított számlát szintén ezen a QB-suli felületén keresztül, emailben kaphatja kézhez.

A számla kiegyenlítésére a QB-Suli weboldalán keresztül, internetes bankkártyás fizetéssel, illetve a megszokott módon utalással, vagy az MKMK pénztárában készpénzben és bankkártyával történő fizetéssel továbbra is lehetősége lesz.

A QB-SULI rendszerének használata regisztrációhoz kötött. A weboldal (QB-Suli) megjelenése minden képernyőmérethez igazodik. Egyaránt használható asztali számítógépen, laptopon, tableten és okos mobiltelefon készüléken is.

Comments powered by CComment